Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Canon

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Nov 28, 2004, 1:30 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1
Default

Hi..I just purchased a Canon Powershot S70 and am having a problem enabling RAW mode. I tried the following things and they didn't work

1. After taking a picture, the manual says you can press the FUNC button and choose to store the image in RAW mode. When i press the FUNC button after shooting, I do not get such an option. In fact, nothing happens at all.

2. When I try setting the image resolution while in shooting mode, I can see options for L, M1, M2, M3 and S. In the manual, there is also a RAW option but I cannot see it in my camera. Is something wrong?

I have no idea how to enable RAW mode in my camera. Can someone please help me?

Thanks in advance.
bc2004 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 29, 2004, 12:16 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1
Default

If your S70 is like my S60, which I'm sure it is,there's no choice for RAWin either theAuto or Image Zone modes. Hope this helps and you get it figured out.
pati is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 6:14 AM.