Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Canon

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Dec 29, 2002, 7:45 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 3
Default My PS-S330 camera is not detected.

Hi,

I have a PS-S330 camera that used to work fine on my previous system (PIII-650 with Asus MB) working on Windows 2000 Pro.

Now I have a AMD XP2000 with a Soyo KT333 Dragon Lite board using the same operating system. I have re-installed the Canon software and drivers and most of the time the camera is not being detected. Once in a while it is detected BUT the Zoombrowser software is not started nor does a dialogue box pop up to give me an option as to what software I'd like to use.

With this in mind, if I start Zoombrowser and try to access the camera, it says no camera detected....I'm literally about to throw this camera away. I've not seen such a lousy USB interface as this.

Any help would be appreciate.
integrake is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Dec 30, 2002, 4:49 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 3
Default

can anyone help here?
integrake is offline   Reply With Quote
Old Dec 30, 2002, 7:05 PM   #3
Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 77
Default My PS-S330 camera is not detected.

What other devices do you have connected to your computer? Scanner? Printer? Capture card? TV card?

Rimbo 8)
rimbo is offline   Reply With Quote
Old Dec 31, 2002, 2:53 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 3
Default Re: My PS-S330 camera is not detected.

Quote:
Originally Posted by rimbo
What other devices do you have connected to your computer? Scanner? Printer? Capture card? TV card?

Rimbo 8)
I only a Cable Modem to another USB port. That's it.
integrake is offline   Reply With Quote
Old Jan 1, 2003, 10:32 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 6
Default

Get a card reader. I fought similar issues with my S40. The card reader allowed me to do everything I wanted and in a snap.

The best money I've yet to spend on my PC.
Canonm Guy is offline   Reply With Quote
Old Jan 3, 2003, 6:37 PM   #6
Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 77
Default My PS-S330 camera is not detected.

Integrake, I don't if this will work with your setup but give it a try and see what happens.

SELECTING A DEVICE...

1. Click on the START button.

2. Go to Programs, Canon Utilities, ZoomBrowser EX and click on it.

3. When ZoomBrowser EX comes up on screen, click on File, Import
Images, From Canon Camera and below it says Select Source. Use the
Select Source if you have more than one USB device connected to your
computer.

4. A list of the devices you have connected will appear, scroll
down through them and click on the one you want to use. Click on OK.

Rimbo
rimbo is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:12 PM.