Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Canon

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jun 9, 2005, 7:01 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 5
Default

Hi,

I have an A80 with a standard Curcial 512 Cf card and some Uniross 2100Mah batteries which I have just completly drain and recharged.
Recently the camera has got really slow when I switch from camera to picture review mode. It used to be pretty much Instantaneous but now it seems to be ~2s.
What could be causing this?
Is my Cf card on it's way out(about 1year old)??

Thanks
satpal
schander is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 9, 2005, 9:04 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 11
Default

See if it improves if you format the card.
dadof4 is offline   Reply With Quote
Old Jun 9, 2005, 9:35 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 5
Default

dadof4,
I have tried formating the card, both in the camera and under windows and it didn;t make a difference.

Thanks
satpal
schander is offline   Reply With Quote
Old Jun 9, 2005, 12:48 PM   #4
Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 42
Default

Maybe your batteries are getting old. Try some new ones and see if it speeds things up.
mes444 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 7:26 AM.