Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Canon

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Feb 9, 2003, 3:10 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 8
Default Problem with downloading photos from camera

Hello, when I connect the usb cable from the camera to my computer, (Canon A40 Powershot), the download starts and then suddenly quits. This didn't happen before, has anyone else been in my shoes?

Thank you
sthenri is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Feb 10, 2003, 7:05 AM   #2
Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 77
Default

When you say the download quits, what exactly do you mean by that? Does the transfer stop or does the camera switch off or what? Could you give more details as to your set up aswell.

Rimbo
rimbo is offline   Reply With Quote
Old Feb 12, 2003, 8:02 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 2
Default

I have the same problem with my power shot g3. I have windows ME. Sometimes it works and sometimes it does not> I tried uninstalling and reinstalling the driver. and other suggestions from canon.
cfhplumb is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 5:02 AM.