Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Canon

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Feb 24, 2003, 12:32 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 9
Default Help: Canon S30 images missing from computer

Hi,

I am using a Canon S30 with a new PNY 128M card. At one point the card was full. So I deleted several pictures and shot a few more. Then I noticed it was actually overwriting old images from the begining. So I stopped. Now I could view all the images on the camera. But when I tried to upload them to my computer with the canon ZommBrowser software, It always says there is no image on the card. Does anybody knows this problem and any solution?

Thanks very much,

Ke
ke03 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Mar 2, 2003, 2:30 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 4
Default

What operating system? have you uploaded pictures to your computer before?
jfnirvana292 is offline   Reply With Quote
Old Mar 3, 2003, 2:33 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 9
Default

It was Windows XP. I managed getting the images out by reading the files to a friends handhold device. The files are there. It's just not visible if I use the camera. I had filled the card before without any problem. Hope it won't happen next time.

Thanks,
ke03 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 5:50 PM.