Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Canon

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Apr 22, 2006, 4:21 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7
Default

I'm confused. Is the A700 like most cameras and you can only pick the optical zoom before you start shooting, or is it that you cannot use the optical zoom at all in video mode?
Concertsandsports is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 23, 2006, 8:02 AM   #2
TC3
Senior Member
 
TC3's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,169
Default

You pick the optical zoom before starting and then use digi zoom while filming if you want to....though quality will suffer
TC3 is offline   Reply With Quote
Old Apr 24, 2006, 1:43 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7
Default

Thank you! I couldn't find enough information on this camera.
Concertsandsports is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:27 AM.