Steve's Digicams Forums

Steve's Digicams Forums (https://forums.steves-digicams.com/)
-   Casio (https://forums.steves-digicams.com/casio-20/)
-   -   Casio Z4 blue picture problem (https://forums.steves-digicams.com/casio-20/casio-z4-blue-picture-problem-19021/)

richardone Jan 12, 2004 11:56 PM

Casio Z4 blue picture problem
 
I just returned my Z4 after trying to get one that takes picture without blue teeth. Seems like Casio knows there are some that have this problem and they can recalibrate the white balance if you send it back to them. I tried 5 of them all with the blue result. This only happens with the flash on by the way. Does anyone have a Z4 that does not have this issue?

cobra46 Jan 16, 2004 3:30 PM

I too had a Z4 which had major trouble with white balance but the new firmware upgrade fixed it.

Check out the dpreview message board for details.

Good Luck!!

jaigee Jan 27, 2004 1:56 PM

Quote:

Originally Posted by cobra46
I too had a Z4 which had major trouble with white balance but the new firmware upgrade fixed it.

Check out the dpreview message board for details.

Good Luck!!

Same here, the new 1.02 version corrects the problem - if you want you can go direct to the download page at:

http://world.casio.com/exilim/en/download/ex_z4_firmup/

This gives you all the info on how to perform the upgrade as well, I was a bit apprehensive about altering the camera firmware at first but all went according to the "book".


All times are GMT -5. The time now is 9:00 AM.