Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Casio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Apr 28, 2007, 4:07 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
Default

My Z60went in the dogs water bowl:sad:

I took it apart (mostly) and dried it out, cleaned the lens and it appeared to work. But it seems to have problems with the light sensor because a lot of pictures are very bright. Others have horizontal lines.

I couldnt' get the front off to clean the sensor because I cant figure out how to get the strap attachment thingy off the side. It goes through a hole in the front of the case.

Does anyone know how to get that strap thing off??:-)

Thanks
rejackson is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 28, 2007, 9:25 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
Default

Well I finally got it apart and the light sensor/meter looks like it is decomposing. Anyone know if/where I can buy parts for a z60?
rejackson is offline   Reply With Quote
Old Apr 30, 2007, 2:13 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 4
Default

Thru Casio's website, there was a place on the West Coast that sold new lens assemblies, I think with CCD; but the price was something ridiculous like $180.

I would just buy a broken Z60 on eBay with a cracked LCD or something, and swap lenses.


jayfixit is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 1:43 AM.