Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Casio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 6, 2008, 11:54 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2
Default

Hi. I have casio z75 exilim photo camera.now i have problem with
it.when i start it up it says to me what i need to set up language,time
etc.then i make that and capture some photos and shut down the camera and
try again to turn it on i need to set up all settings again.What is the
problem?
i am using external battery charger to charge battery and card reader
to tansfer the photos.
I have idea that camera has small ineternal battery which helps to save
settings and now it can be discharged.
What you can suggest for me?do i need to buy charger for my camera?
opis is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Mar 13, 2008, 12:00 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1
Default

I have the same model, never had this problem, maybe I do not use it enough like you do It looks like its the inside battery not something that can be fixed alone I suggest you take it for repair.
For future reference dont let your cam stay uncharged (or without battery) for a long time

Dan
Smile, its for free
http://daat.4ushost.com/
daat is offline   Reply With Quote
Old Jun 3, 2008, 6:50 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1
Default

Hi, I have Casio z65 and I have the same problem! Opis, do you resolve this problem?
XHunter is offline   Reply With Quote
Old Jun 3, 2008, 9:42 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2
Default

nope. I didnt resolve mine problem
opis is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:15 AM.