Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Casio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 12, 2004, 11:56 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2
Default Casio Z4 blue picture problem

I just returned my Z4 after trying to get one that takes picture without blue teeth. Seems like Casio knows there are some that have this problem and they can recalibrate the white balance if you send it back to them. I tried 5 of them all with the blue result. This only happens with the flash on by the way. Does anyone have a Z4 that does not have this issue?
richardone is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 16, 2004, 3:30 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2
Default

I too had a Z4 which had major trouble with white balance but the new firmware upgrade fixed it.

Check out the dpreview message board for details.

Good Luck!!
cobra46 is offline   Reply With Quote
Old Jan 27, 2004, 1:56 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 14
Default

Quote:
Originally Posted by cobra46
I too had a Z4 which had major trouble with white balance but the new firmware upgrade fixed it.

Check out the dpreview message board for details.

Good Luck!!
Same here, the new 1.02 version corrects the problem - if you want you can go direct to the download page at:

http://world.casio.com/exilim/en/download/ex_z4_firmup/

This gives you all the info on how to perform the upgrade as well, I was a bit apprehensive about altering the camera firmware at first but all went according to the "book".
jaigee is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:16 AM.