Go Back   Steve's Digicams Forums > Welcome Center > Contact Steve's

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jun 22, 2008, 7:05 AM   #1
Senior Member
 
k1par's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 608
Default

Is anyone else having probs getting dpotd entries emailed in? I have tried on several occasions to email entries and get no response back from Steves. On other occasions they have gone right in and I have gotten the auto notification. Last Friday I tried to submit one and used two different email servers and still no notification (verizon.net and yahoo.com email servers). Any ideas? Thanks.
Phil


k1par is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 22, 2008, 1:14 PM   #2
Senior Member
 
billy's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Ohio USA
Posts: 1,733
Default

I'll look into this. Thanks for the heads up.

-Billy
billy is offline   Reply With Quote
Old Jun 23, 2008, 2:31 PM   #3
Administrator
 
steve's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2,535
Default

We had a data server go down recently and the auto-response emails for the POTD contest was one of the things we missed on restoration. We are receiving photo entires at the usual pace so please rest assured your photo was received.

This problem is not one experienced with this Forums as they are on a seperate server running under a different operating system.
steve is offline   Reply With Quote
Old Jun 23, 2008, 6:13 PM   #4
Senior Member
 
k1par's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 608
Default

Thanks Steve and billy. That means the photo was submitted three times...oh well.

Best regards

Phil
k1par is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:11 AM.