Go Back   Steve's Digicams Forums > Welcome Center > Contact Steve's

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Nov 15, 2009, 11:12 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3
Default SPECIFICATIONS diffficult to read

The specifications area in the camera reviews, is EXTREMELY hard to read with a DARK GRAY BACK GROUND and blue text.

It didn't use to be this way I thought.
ronxp2000 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 15, 2009, 4:13 PM   #2
Senior Member
 
VTphotog's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Extreme Northeastern Vermont, USA
Posts: 4,214
Default

I'm getting a white box with the text inside a gray background. No problem for me. Which browser are you using? It may be a compatibility issue. If you are using IE 8 , try switching the compatibility mode on or off.

brian
VTphotog is offline   Reply With Quote
Old Nov 15, 2009, 4:48 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3
Default Browser

It does the same thing with IE8 (standard, I have changed nothing), and the same problem with the latest Opera also. Identical viewing problem.

I will try your hint out of curiosity tho.


Quote:
Originally Posted by VTphotog View Post
I'm getting a white box with the text inside a gray background. No problem for me. Which browser are you using? It may be a compatibility issue. If you are using IE 8 , try switching the compatibility mode on or off.

brian
ronxp2000 is offline   Reply With Quote
Old Nov 15, 2009, 6:38 PM   #4
Senior Member
 
VTphotog's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Extreme Northeastern Vermont, USA
Posts: 4,214
Default

It just occurred to me that the specs page layout is the same as for the forums, for me. Could there be some carryover? I think I'll try playing with settings to see.

brian


No, no changes. All the review pages are the same layout, with white box surrounded by gray, dark blue text.

Last edited by VTphotog; Nov 15, 2009 at 6:50 PM. Reason: update
VTphotog is offline   Reply With Quote
Old Nov 15, 2009, 7:53 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3
Default Perhaps a PARTICULAR SINGLE instance

The specifications are colored as you say on most review specification pages.

Where I found the mistake, is on the specification page for the Canon SD 1200

http://www.steves-digicams.com/camer...fications.html
ronxp2000 is offline   Reply With Quote
Old Nov 15, 2009, 8:48 PM   #6
Senior Member
 
billy's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Ohio USA
Posts: 1,733
Default

Quote:
Originally Posted by ronxp2000 View Post
The specifications are colored as you say on most review specification pages.

Where I found the mistake, is on the specification page for the Canon SD 1200

http://www.steves-digicams.com/camer...fications.html
Thanks for pointing this out ronxp2000.

What you are seeing is a table that still has the bgcolor set to grey (what we would use on the old site). This review was posted before we launched the new and improved site, so the specs table originally had a grey back ground with white text.

I'll fix this one asap.

Thanks again!
billy is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 2:45 AM.