Go Back   Steve's Digicams Forums > Welcome Center > Contact Steve's

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 10, 2010, 10:33 AM   #1
Senior Member
 
donp's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Naperville, IL.
Posts: 185
Default trouble logging in

All of a sudden, I have to log in everytime I come to Steve's. I have the forum page bookmarked and use to just click it and be logged in, now I can't do that. Any idea why? Thanks,
donp is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 10, 2010, 10:43 AM   #2
Administrator
 
Join Date: Jun 2003
Location: Savannah, GA (USA)
Posts: 22,378
Default

We made some minor upgrades to the forums on Friday that probably reset your settings.

All you should need to do is check the box you'll see that says "Remember Me" when you log in again (you'll see that check box right beside where you type in your member name and password when logging into the forums here). That way, you won't need to log in again for each visit.
JimC is offline   Reply With Quote
Old Jan 10, 2010, 10:54 AM   #3
Senior Member
 
donp's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Naperville, IL.
Posts: 185
Default

Thanks Jim, I;ll do that.
donp is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 2:43 AM.