Go Back   Steve's Digicams Forums > Welcome Center > Contact Steve's

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 31, 2010, 4:22 PM   #1
Senior Member
 
deadshot's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Hertfordshire UK
Posts: 759
Default Private Message.

This has happened to me severall times now , I reply to a P.M. and after typing out the message I hit Submit ,then I get a box come up telling me that I'm not logged on therefore I can't submit the message. I am logged on thats how I got to my P. Ms in the first place .So I log on again but the message is lost (the reply box is empty) and I have to start over.
What am I doing wrong??
Thanks
__________________
D5100 +18-200mVR Nikkor lens.
SB400 Flash, ML-L3 Remote.
SB 700 Flash
Holster + Shoulder Bag.
Beike carbon 4 section tripod/monopod
Gorillapod SLR Zoom + BH1 ball head
Panasonic FZ1000
Panasonic FZ200
Nissin D i40 Flash
+ SLR Gorillapod
deadshot is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 31, 2010, 7:15 PM   #2
Senior Member
 
VTphotog's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Extreme Northeastern Vermont, USA
Posts: 4,214
Default

Have you checked in your user CP that the check boxes in the Edit Profile section are checked correctly for how you want them set up?

brian

The relevant settings are (I think) under Edit Options.

Last edited by VTphotog; Jan 31, 2010 at 7:20 PM. Reason: added text
VTphotog is offline   Reply With Quote
Old Jan 31, 2010, 7:25 PM   #3
Administrator
 
Join Date: Jun 2003
Location: Savannah, GA (USA)
Posts: 22,378
Default

When you log in, make sure to check the box beside your member name that says "Stay logged in".
JimC is offline   Reply With Quote
Old Feb 1, 2010, 4:56 AM   #4
Senior Member
 
deadshot's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Hertfordshire UK
Posts: 759
Default

I leave my pc so that I'm logged in when I open S.Ds. It says welcome Deadshot at the top. So I assume that I'm logged in?. I have just changed to Basic Editor from WYSIWYG, incase that helps. It's strange as yesterday a PM wouldnt go ,so I started over again with a very short reply and that went no problem, so perhaps it's a message length issue but usually my messages are no longer than this and I've had problems sending. Anyway I'll see if Basic Editor sorts it out with my next PM.
Thanks for the replies.
__________________
D5100 +18-200mVR Nikkor lens.
SB400 Flash, ML-L3 Remote.
SB 700 Flash
Holster + Shoulder Bag.
Beike carbon 4 section tripod/monopod
Gorillapod SLR Zoom + BH1 ball head
Panasonic FZ1000
Panasonic FZ200
Nissin D i40 Flash
+ SLR Gorillapod
deadshot is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 2:05 PM.