Go Back   Steve's Digicams Forums > Welcome Center > Contact Steve's

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Dec 28, 2014, 2:08 PM   #1
Senior Member
 
a200user's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Western New York
Posts: 942
Default Why can't I post to the Sony Forum?

I've been a registered member for several years, normally post in the Pentax DSLR forum.

I recently bought an inexpensive Sony Point and Shoot and wanted to share some photos in the Sony forum, but I am being denied access. I can post to the Pentax forum and some others, but not the Sony forum.

Am I doing something wrong? (or maybe they just don't like Pentaxians? )

Thanks Jim
a200user is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Dec 28, 2014, 2:26 PM   #2
Senior Member
 
a200user's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Western New York
Posts: 942
Default

Never mind, seems to be working now. But it was strange, during the same login session I was able to post to other forum, but not the Sony forum.
Possible problem with my browser.
a200user is offline   Reply With Quote
Old Dec 28, 2014, 3:56 PM   #3
Senior Member
 
billy's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Ohio USA
Posts: 1,733
Default

That is strange.

I'm glad you got it figured out, let us know if you continue to have issues.
billy is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:08 AM.