Go Back   Steve's Digicams Forums > Welcome Center > Contact Steve's

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Mar 29, 2016, 10:47 AM   #41
Senior Member
 
billy's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Ohio USA
Posts: 1,733
Default

Quote:
Originally Posted by conor View Post
As long as I can remember, I see the add once when I go to steves-digicams.com, but not if I go directly to forums.steves-digicams.com. I dismiss the ad once, and until I close my browser, I never see it again. I see this behaviour on two different machines running Windows 7 and the current version of Chrome. The only setting that I likely changed was enabling "send a do not track request with browser traffic". I use no plugins or add-ons.
Thanks for the information.

I'm seeing the popup now on every page load, so I'll get a hold of tech to get this issues corrected.

Thank you all for your patience.
billy is offline   Reply With Quote
Old Mar 30, 2016, 1:15 PM   #42
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Bangor,North Wales
Posts: 3,741
Default

Still popping up here....in the UK... more than once...
SIMON40 is offline   Reply With Quote
Old Mar 30, 2016, 1:22 PM   #43
Administrator
 
Join Date: Jun 2003
Location: Savannah, GA (USA)
Posts: 22,378
Default

My apologies. The advert is not supposed to come up more than once, and I can understand the frustration. We have multiple tech support staff looking into the advert symptoms now, and the issue should be corrected very soon

Again, my apologies. Please be patient and the issues should be resolved soon.
JimC is offline   Reply With Quote
Old Mar 30, 2016, 4:20 PM   #44
conor
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by billy View Post
Thanks for the information.

I'm seeing the popup now on every page load, so I'll get a hold of tech to get this issues corrected.

Thank you all for your patience.
No problem - I tend to log in twice every day, once around 900-1000 and once around 1500-1700, CDT. I've never noticed the symptoms others are reporting.
  Reply With Quote
Old Mar 30, 2016, 5:33 PM   #45
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Bangor,North Wales
Posts: 3,741
Default

Quote:
Originally Posted by JimC View Post
My apologies. The advert is not supposed to come up more than once, and I can understand the frustration. We have multiple tech support staff looking into the advert symptoms now, and the issue should be corrected very soon

Again, my apologies. Please be patient and the issues should be resolved soon.
Not frustrated.... my punchy angry smiley was just a joke...lol...
SIMON40 is offline   Reply With Quote
Old Mar 30, 2016, 9:59 PM   #46
Senior Member
 
blkms's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Perth
Posts: 392
Default

All looks good today, thanks for the fix.
blkms is offline   Reply With Quote
Old Mar 31, 2016, 5:40 PM   #47
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Australia, New South Wales central coast
Posts: 2,907
Default

G'day all

It also finds its way 'Downunder' too ... I get it every time I log into Steve's

I see 2 sides to this -
a) advertising over the internet is all-pervasive and I / we can't escape from it, so I tolerate it, shout at it to go away etc, and
b) as I do not use a SLR that accepts Tamron lenses - as good as they are - the whole scenario is wasted on my


Phil
__________________
Has Fuji & Lumix superzoom cameras and loves their amazing capabilities
Spends 8-9 months each year travelling Australia
Recent images at http://www.flickr.com/photos/ozzie_traveller/sets/
Ozzie_Traveller is offline   Reply With Quote
Old Apr 1, 2016, 9:37 AM   #48
Senior Member
 
billy's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Ohio USA
Posts: 1,733
Default

Quote:
Originally Posted by Ozzie_Traveller View Post
G'day all

It also finds its way 'Downunder' too ... I get it every time I log into Steve's

I see 2 sides to this -
a) advertising over the internet is all-pervasive and I / we can't escape from it, so I tolerate it, shout at it to go away etc, and
b) as I do not use a SLR that accepts Tamron lenses - as good as they are - the whole scenario is wasted on my


Phil
Thanks for the input everyone.

Phil, I appreciate your comments as well, and I do agree, we can't escape from it. Being we're not paid to do reviews, we reply solely on ads to keep the lights on here.

However, I totally understand and agree with the frustration caused by pop-up style ads that are distracting and annoying.

Again, I want to thank everyone for their understanding and patience. Please don't hesitate to contact us if you see any problems, or have any concerns.

Cheers,

-billy
billy is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 1:08 AM.