Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Flash (External)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Apr 23, 2006, 6:50 AM   #1
Senior Member
 
kenmck15's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,568
Default

Hi i am looking at buying this flash, PE-280C

But i dont no wat the trigger/strobe voltage of it is and i dont want it to damage my cam.

This offer will close soon and i want to know if this will work with my fz30. i thikn my cam can take 24v max.

Does anyone know where i cxan look for this info or does anyone have this information

It runs off 4x aa batts (1.5v) is this any indication of wat it is.



thanks in advance

ken


kenmck15 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 23, 2006, 5:45 PM   #2
Senior Member
 
KCan's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,625
Default

http://www.botzilla.com/photo/strobeVolts.html
KCan is offline   Reply With Quote
Old Apr 23, 2006, 5:59 PM   #3
Senior Member
 
kenmck15's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,568
Default

KCan wrote:
this model is not on this website

buit thanks anyways

ken


kenmck15 is offline   Reply With Quote
Old Apr 24, 2006, 9:31 AM   #4
Member
 
Jozo's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 52
Default


Jozo is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:37 PM.