Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Flash (External)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 15, 2006, 7:20 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 16
Default

I can't find any button on the unit that zooms the head. There's only one contact on the hot shoe, so it doesn't read any camera lens setting. There *must* be a way to get the head to zoom.

Mustn't there?
cgbraggjr is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old May 15, 2006, 7:26 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 16
Default

Oh crud, I just figured it out. I was afraid to pull hard and it's nicely enough made I couldn't see where to pull. Yeah, you just pull it out .......

Never mind.
cgbraggjr is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 7:14 PM.