Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Fujifilm X-Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Nov 20, 2017, 8:46 PM   #1
Senior Member
 
folob's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Edmonton, Alberta
Posts: 858
Default X-E2s vs Cactus V5 trigger

Hi all,

I just bought a brand new Fuji X-E2s and I am trying to use my Cactus Remote triggers V5 ... without any success. I tried with two set that I know are working on my Olympus gear.

Any idea what might be the problem?

Thanks!
__________________
Portfolio: http://agilephotography.deviantart.com/

Gears: OM-D E-M5 Mark II and E-M1 MK 1 with 14-150mm Mark II, 12-40mm f2.8, 15mm f8 cap lens, 60mm Macro, 75-300mm, Olympus Trinity -> 25/45/75mm f1.8. On the 4/3 side: 9-18mm and 50-200SWD with the MMF-2 4/3 adapter, FL-36R and FL-50. Also Rokinon mFT 7.5mm f3.5 Fisheye, Pentax 50mm f1.7 with K to m4/3 adapter, Olympus OM 200mm with OM to m4/3 adapter.
folob is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 21, 2017, 4:44 PM   #2
Super Moderator
 
Mark1616's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,451
Default

Not sure if anyone on here apart from you and me have theV5 triggers ance unfortunately I'm on Canon so can't comment really. I don't know enough about the triggering setup on Fuji to be able to help. Hope you get it sorted.
__________________
[SIZE=1][SIZE=2]Any problems with a post or thread please use the report button at the bottom left of the post and the team will help sort it out.
Mark1616 is offline   Reply With Quote
Old Nov 22, 2017, 6:35 AM   #3
JR1
Senior Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: wales
Posts: 138
Default

Did you click on "contact us" on the Cactus website and ask them
__________________
Nikon D5, D4s, 810, Nikkor lenses 14-24, 70-200 f2.8, 80-400 "Nano version", 24-120 f4, SB910s Lee filter system, Siggy 15mm, Siggy 150-600 Sport, Gitzo Tripods, many GoPros

https://www.facebook.com/JRSPhotography.co.uk
JR1 is offline   Reply With Quote
Old Jan 4, 2018, 8:42 PM   #4
Senior Member
 
folob's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Edmonton, Alberta
Posts: 858
Default

I finally made it work. The solution wasn't easy to find ... but it was a menu setting!
__________________
Portfolio: http://agilephotography.deviantart.com/

Gears: OM-D E-M5 Mark II and E-M1 MK 1 with 14-150mm Mark II, 12-40mm f2.8, 15mm f8 cap lens, 60mm Macro, 75-300mm, Olympus Trinity -> 25/45/75mm f1.8. On the 4/3 side: 9-18mm and 50-200SWD with the MMF-2 4/3 adapter, FL-36R and FL-50. Also Rokinon mFT 7.5mm f3.5 Fisheye, Pentax 50mm f1.7 with K to m4/3 adapter, Olympus OM 200mm with OM to m4/3 adapter.
folob is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 3:38 PM.