Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Fujifilm

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 8, 2006, 2:00 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 3
Default

I'm quite happy with my F11 but I have experienced some issues where it looks like pictures are out of focus. One strange issue is that the landscape scene mode still has the AF active and only turns the colours more green (Fuji obviously associates landscapes with green medows...).
So in the picture below you can see a cropped detail of a blurred sunset, post processing, ISO 200, 1/458 sec, F 4.29. The same picture taken a couple of seconds later with ISO 100, 1/276 sec, F 4.29 was perfect. I will post this photograph in a second topic.

Does anybody have a clue what might be the cause? Anybody experienced the same (I have another sunset picture that is blurred)?
Attached Images
 
ItsPvD is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 8, 2006, 2:03 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 3
Default

Here is the same scene in a quality as one expects. By the way, the cropped images are at 100% and EXIF data schould be available as well.
Attached Images
 
ItsPvD is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:14 AM.