Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Fujifilm

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 2, 2007, 5:20 PM   #1
Senior Member
 
Neil Wharton's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 678
Default

[align=left]Took these with a Fuji s5600 with a 2x tele-converter on a tripod Settings were F8 @ 1/80 Seconds ISO speed of 64 to keep the noise down
[/align]
Attached Images
 
Neil Wharton is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 2, 2007, 5:20 PM   #2
Senior Member
 
Neil Wharton's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 678
Default

Took these with a Fuji s5600 with a 2x tele-converter on a tripod Settings were F8 @ 1/250 Seconds ISO speed of 64 to keep the noise down.
Attached Images
 
Neil Wharton is offline   Reply With Quote
Old Jan 3, 2007, 8:21 AM   #3
Senior Member
 
Neil Wharton's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 678
Default

I forgot to say the last picture I used the digital zoom which is CRAP!!!!!!



Neil....




Neil Wharton is offline   Reply With Quote
Old Jan 3, 2007, 12:40 PM   #4
Senior Member
 
bernabeu's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 990
Default

'digital zoom' is merely in-camera cropping maintaining a centered viewpoint



it 'sheds' data like a molting dog
bernabeu is offline   Reply With Quote
Old Jan 4, 2007, 3:49 AM   #5
Senior Member
 
Neil Wharton's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 678
Default

Thanks bernabeu.



Neil....



Neil Wharton is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 6:10 PM.