Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Fujifilm

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 29, 2007, 5:10 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 5
Default

Hi there!

I bought an S6500fd and I've had no problems with it until today. I had only used the face detection a couple of times, and with no problem. Today I pressed the button and nothing happened.

Any ideas? I've been very careful with the camera and have only had it outside with me twice...it's been kept safe in it's case so I don't understand why I'm having a problem with this feature all of a sudden :sad:

A lot of my pictures today also turned out a little fuzzy as they weren't taken in idea light...so any advice on settings for dusk would be helpful too!
sueKay is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 29, 2007, 5:43 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,063
Default

Check to make sure you are in the right shooting mode, and make sure that you haven't switched your focus mode to manual.
jphess is offline   Reply With Quote
Old Jan 29, 2007, 5:48 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 5
Default

I reset the camera to it's default settings, and I've tried the face detection button in all the modes, and still nothing. I'll have another look at the manual.

eta: solved problem number one thank you! :-)
sueKay is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 1:58 PM.