Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Fujifilm

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 7, 2010, 6:48 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 15
Default HS10 update....

Hi all,
please help.....whats going on here.....
Ok, i now have my HS10....very nice....
I am trying to update the firmwear...
When i down load the file, it says its a .dat file is that right please ???
When i put this file on the memory card my HS10 wont update....
Helpppppppppppppp.
Andy.
mini-monkey is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old May 7, 2010, 6:58 PM   #2
Senior Member
 
gjtoth's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Louisville, KY, USA
Posts: 6,938
Default

Quote:
Originally Posted by mini-monkey View Post
Hi all,
please help.....whats going on here.....
Ok, i now have my HS10....very nice....
I am trying to update the firmwear...
When i down load the file, it says its a .dat file is that right please ???
When i put this file on the memory card my HS10 wont update....
Helpppppppppppppp.
Andy.
Andy, did you read the step-by-step instructions (with pictures) on the website you downloaded the .dat file from?
__________________
Gary ---- "The best camera is the one you have with you."
<><~~~~~~~~~~~
Pentax K-70 ~ Panasonic FZ1000
My Gallery

--
Hebrews 13:3
gjtoth is offline   Reply With Quote
Old May 7, 2010, 7:20 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 15
Default

Quote:
Andy, did you read the step-by-step instructions (with pictures) on the website you downloaded the .dat file from?
Yes i did, but it just cant find the firmware for some reason....
mini-monkey is offline   Reply With Quote
Old May 7, 2010, 7:30 PM   #4
Senior Member
 
gjtoth's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Louisville, KY, USA
Posts: 6,938
Default

Quote:
Originally Posted by mini-monkey View Post
Yes i did, but it just cant find the firmware for some reason....
Did you also download the firmware updater from http://www.fujifilm.com/support/digi...eras/software/
?

Then, go to http://www.fujifilm.com/support/digi...hs10/fupd.html and follow the instructions TO THE LETTER. DO NOT SKIP/BLOW BY ANYTHING.
__________________
Gary ---- "The best camera is the one you have with you."
<><~~~~~~~~~~~
Pentax K-70 ~ Panasonic FZ1000
My Gallery

--
Hebrews 13:3
gjtoth is offline   Reply With Quote
Old May 7, 2010, 7:31 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,092
Default

format the sd card in the camera first

then turn off camera and eject card

then put in pc and load your file

then unmount the card first...DO NOT JUST PULL IT OUT

see if it finds it after/.
Cresho is offline   Reply With Quote
Old May 7, 2010, 7:51 PM   #6
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 15
Default

Ok guys,
i`m starting from scratch again.....
i`ll see how i get on....
Cheers....
mini-monkey is offline   Reply With Quote
Old May 7, 2010, 8:31 PM   #7
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 15
Default

Thanks for your help guys,
all sorted.
Cheers,
Andy.
mini-monkey is offline   Reply With Quote
Old May 7, 2010, 8:37 PM   #8
Senior Member
 
gjtoth's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Louisville, KY, USA
Posts: 6,938
Default

Quote:
Originally Posted by mini-monkey View Post
Thanks for your help guys,
all sorted.
Cheers,
Andy.
Good deal.
__________________
Gary ---- "The best camera is the one you have with you."
<><~~~~~~~~~~~
Pentax K-70 ~ Panasonic FZ1000
My Gallery

--
Hebrews 13:3
gjtoth is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:54 PM.