Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Fujifilm

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jul 7, 2010, 12:25 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,487
Default Macro's HS10

1.)

2.)

3.)

4.)

5.)
LTZ470 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jul 7, 2010, 12:56 PM   #2
Senior Member
 
sprint's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Belgium ( that's in Europe) :-))
Posts: 178
Default

Very nice macro's ! even the red ones look ok, i personaly think red is a problem color for the HS 10 , smearing details sometimes...
__________________
Fuji HS-20, Hoya uv-0. Nikon D90, 50 mm f 1.8 ,18-200 VR, SB800, MD80, and a bunch of AA batteries.
sprint is offline   Reply With Quote
Old Jul 7, 2010, 1:41 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,487
Default

Thanx for the kind words...I am working on the WB also...the CMOS sensor is a trip after shooting with CCD so long...
LTZ470 is offline   Reply With Quote
Old Jul 7, 2010, 2:19 PM   #4
Senior Member
 
gjtoth's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Louisville, KY, USA
Posts: 6,931
Default

Nicely done! The CMOS does take a little getting-used-to. You seem to be homing in on it, though!
__________________
Gary ---- "The best camera is the one you have with you."
<><~~~~~~~~~~~
Pentax K-70 ~ Panasonic FZ1000
My Gallery

--
Hebrews 13:3
gjtoth is offline   Reply With Quote
Old Jul 7, 2010, 2:58 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,487
Default

Thanks Gary...still ciphering all the whistles and bells...lol...
LTZ470 is offline   Reply With Quote
Old Jul 7, 2010, 4:01 PM   #6
Senior Member
 
gjtoth's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Louisville, KY, USA
Posts: 6,931
Default

Quote:
Originally Posted by LTZ470 View Post
Thanks Gary...still ciphering all the whistles and bells...lol...

hehehehe... I'll bet you ARE! Did you get your firmware upgrades in OK?
__________________
Gary ---- "The best camera is the one you have with you."
<><~~~~~~~~~~~
Pentax K-70 ~ Panasonic FZ1000
My Gallery

--
Hebrews 13:3
gjtoth is offline   Reply With Quote
Old Jul 7, 2010, 7:36 PM   #7
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,487
Default

Quote:
Originally Posted by gjtoth View Post
hehehehe... I'll bet you ARE! Did you get your firmware upgrades in OK?
Oh yea...it was 1.01 when I got it and I upgraded to 1.02 immediately...also the Exposure steps are huge on this CMOS...VERY easy to blow out highlights!...-2/3 is almost a must...I even shot some at -2 that didn't look bad at all due to the harsh sunlight...I'll get the last laugh when you stick that ED17 on the end of the HS10...lol...would give $10 for the look on your face...hehehehe......stuck mine on today and Dirty Harry ain't got nothin on us...
LTZ470 is offline   Reply With Quote
Old Jul 7, 2010, 7:39 PM   #8
Senior Member
 
gjtoth's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Louisville, KY, USA
Posts: 6,931
Default

Quote:
Originally Posted by LTZ470 View Post
Oh yea...it was 1.01 when I got it and I upgraded to 1.02 immediately...also the Exposure steps are huge on this CMOS...VERY easy to blow out highlights!...-2/3 is almost a must...I even shot some at -2 that didn't look bad at all due to the harsh sunlight...I'll get the last laugh when you stick that ED17 on the end of the HS10...lol...would give $10 for the look on your face...hehehehe......stuck mine on today and Dirty Harry ain't got nothin on us...

A CPL works wonders, L. Takes it down juuuuust enough.

Whoa! I'm looking forward to THAT!
__________________
Gary ---- "The best camera is the one you have with you."
<><~~~~~~~~~~~
Pentax K-70 ~ Panasonic FZ1000
My Gallery

--
Hebrews 13:3
gjtoth is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:18 AM.