Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Fujifilm

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 24, 2005, 10:25 AM   #21
Member
 
gothiquity's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Cheshire (UK)
Posts: 61
Default

Ive been reading about various issues surrounding the 9500, some concerning , soft/blurred images, others regarding grating noises on startup,

this forum has serveral users who have had the 9500 abd sent it back due to these type of problems,

http://www.dcmag.co.uk/forum/forumme...98569342769280

This seems to be al UK users, as im hoping to buy a 9500 in the uk shortly are there any Uk users out there not having these image or noisy camera issues ??

Thanks

Goth:|
gothiquity is offline   Reply With Quote
Old Oct 25, 2005, 9:32 AM   #22
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 48
Default

The problem seems to only be the lower s/n numbered cameras, as you can see the issues have seemed to died out, which is good because the numbers of purchased cameras out there have increased. When you go to purchase your camera, have them go through their inventory and get the highest s/n'd camera they have. That is what I am going to do!
djgiron is offline   Reply With Quote
Old Oct 25, 2005, 11:47 AM   #23
Member
 
gothiquity's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Cheshire (UK)
Posts: 61
Default

Thanks for the info, i was hoping that these problems would die away. Was just a bit concerned as things seemed to have gonefairly quiet

Let me know how you get on with your's when you get it

Cheers Goth :|
gothiquity is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:56 PM.