Go Back   Steve's Digicams Forums > Post Your Photos > Funny Fotos

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Mar 14, 2009, 7:36 PM   #1
Senior Member
 
vexedviking's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Winnipeg Manitoba Canada
Posts: 191
Default

We allways new she had a way with the animals. But this just isnt right.
Attached Images
 
vexedviking is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Mar 18, 2009, 4:27 PM   #2
Senior Member
 
vexedviking's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Winnipeg Manitoba Canada
Posts: 191
Default


vexedviking is offline   Reply With Quote
Old Mar 18, 2009, 4:29 PM   #3
Senior Member
 
vexedviking's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Winnipeg Manitoba Canada
Posts: 191
Default

:? OK someone tell me what Im doing wrong. Ive posted here several times before , and have never had this happen. You should see the picture without clicking on an attachment?
vexedviking is offline   Reply With Quote
Old Mar 19, 2009, 11:25 AM   #4
Senior Member
 
Alan T's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Chester, UK
Posts: 2,980
Default

vexedviking wrote:
Quote:
....You should see the picture without clicking on an attachment?
Edit the message, press the 'browse' button, and use the file selector to point to the image file location on your machine. If it's anywhere else, the forum software won't download it.

If that's not the answer, I don't know what is. Try sending a 'pm' to a moderator, perhaps.
Alan T is offline   Reply With Quote
Old Mar 20, 2009, 8:30 AM   #5
Senior Member
 
billy's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Ohio USA
Posts: 1,733
Default

vex, I tired to edit your post and used the browse function to post the photo, and it just made it an attachment again.

Your best be would be to use a photo sharing site, like photobucket.com, then post the image by clicking on the insert image button (three colored circles along the top of the message editor) and pasting the image url.

You can also copy the code right from photobucket, underneath of your images there are I think three types. You want the one with the [img] in front.

If you need any help, let me know.

I'll see if I can figure out why this is happening as well.
billy is offline   Reply With Quote
Old Mar 20, 2009, 6:15 PM   #6
Senior Member
 
vexedviking's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Winnipeg Manitoba Canada
Posts: 191
Default

Great, thanks for the help. Nice to see Its not just me :?
vexedviking is offline   Reply With Quote
Old Apr 3, 2009, 5:32 PM   #7
Administrator
 
Join Date: Jun 2003
Location: Savannah, GA (USA)
Posts: 22,378
Default

The image is way too large (dimensions in pixels) for posting in a forum thread. See the reply I posted in this thread you started about it:

http://forums.steves-digicams.com/fo...mp;forum_id=98


JimC is offline   Reply With Quote
Old Apr 3, 2009, 6:28 PM   #8
Senior Member
 
vexedviking's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Winnipeg Manitoba Canada
Posts: 191
Default

Thanks for the response Jim. I dont know what the heck I was doing wrong ,but i was reducing it down to what I thought was the required size. I tried it again tonight and it worked . Thanks for the help guys
vexedviking is offline   Reply With Quote
Old Apr 4, 2009, 4:32 AM   #9
Administrator
 
Join Date: Jun 2003
Location: Savannah, GA (USA)
Posts: 22,378
Default

You reduced it so that file size wasn't too large (we have a limit of around 250,000 bytes for the maximum file size allowed).

But, the size in dimensions (width x height in pixels) exceeded what the forums software will display in a post.

JimC is offline   Reply With Quote
Old May 25, 2009, 10:35 AM   #10
Junior Member
 
wyldeflower's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: south staffs uk
Posts: 11
Default

Its a lovely shot i love wildlife.
__________________
www.wyldeflower.co.nr
wyldeflower is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 5:39 AM.