Steve's Digicams Forums

Steve's Digicams Forums (https://forums.steves-digicams.com/)
-   General Discussion (https://forums.steves-digicams.com/general-discussion-11/)
-   -   Sony P92 - 3 days old, flash died with E:91:01 (https://forums.steves-digicams.com/general-discussion-11/sony-p92-3-days-old-flash-died-e-91-01-a-12108/)

jyeung Jul 28, 2003 6:46 PM

Sony P92 - 3 days old, flash died with E:91:01
 
Received my Sony P92 5mp from Dell, had it for less than a week and under 50 shots. Yesterday, the flash won't charge up, orange light kept blinking and finaly flashed the E:91:01 malfunction code - Flash not working. Try reset a couple of times to no avail.

I also have the sony PC9 camcorder and never experienced a glitch.

I am shipping my P92 back tomorrow.

Anyone else experience this kind of problem? Can I trust another P92 to work?

Jaseball Jul 28, 2003 6:56 PM

That just sounds like a defective flash, connection, or other failure in the camera and I would guess it is just one of those rare failures due to defect.

At least it failed really fast and didn't fail a few months or so down the road when your warranty was close to expiring.

Mike_PEAT Jul 28, 2003 8:44 PM

Are your batteries fully charged? You're not using alkalines, are you?

Anyway, this is a common error message among Sony cameras that have problems with the flash...it's something you can't repair yourself though. A replacement camera should be fine.

Try typing e:91:01 into Google.com and you'll see a few people had that problem, with various Sony digital cameras.

jyeung Jul 29, 2003 11:29 AM

I am glad that it did happen early enough to be able to return it for a refund and I was using NiHi batteries. It just freaked me out when it malfunctioned at the worst possible time right when I was showing it to my brother-in-law!


All times are GMT -5. The time now is 2:24 AM.