Go Back   Steve's Digicams Forums >


Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old Jan 18, 2005, 12:15 PM   #11
Senior Member
 
PeterP's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,397
Default

I run Spybot, Adaware-se, norton, andzonealarm Proon the winblows XP-sp2 machine and have never found any problems from this site in all the years I have visited it. I've also switched to the new FireFox since it came out.


Of course if you switch to a decent linux OS and firefox/mozilla (which I run on the rest of my machines) or OS-X there are no problems either. :G.

Malware problemonlyseem to be centered on IE and gates-O-vision.
PeterP is offline   Reply With Quote
Old Jan 18, 2005, 1:20 PM   #12
Member
 
Ross's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 83
Default

Canadians...love you all...my brother married a wonderful woman from Canada...have an uncle who is also from your wonderful country!
Ross is offline   Reply With Quote
Old Jan 18, 2005, 1:48 PM   #13
Member
 
Ross's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 83
Default

Kalypso, is that you in your picture....reminds me of me...many years back...loved anything electrical and photography too...Because of electronics I spent some time in Jacksonville Florida...Naval Air Station. I was promised a photography school by the Navy in Pensacola Florida...but you know the military ..and how they work. I scored far too high in math and guess electronics..


Ross is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 2:30 AM.