Steve's Digicams Forums

Steve's Digicams Forums (https://forums.steves-digicams.com/)
-   General Discussion (https://forums.steves-digicams.com/general-discussion-11/)
-   -   Steve's DigiCams website (https://forums.steves-digicams.com/general-discussion-11/steves-digicams-website-37189/)

sferrari63 Nov 4, 2004 2:29 PM

Is it down? I've been getting 403 errors from it the last day or so.

Thanks,

Stephen

kex Nov 4, 2004 2:46 PM

sferrari63 wrote:
Quote:

Is it down? I've been getting 403 errors from it the last day or so.

Thanks,

Stephen

It works fine for me.

I got similar problems with the froums some time ago. I deleted all the cookies and temp files and the problem was solved. :)

steve Nov 4, 2004 2:52 PM

No main site down time in quite a while now -- actually since the last hurricane, no down time at all. Probably ISP or Internet connectivity on your end, I've had no other reports of problems at all. Here in the Forums we have had some down time and a few slow downs due to maintenance in the last two weeks but that's it and this is another site and server altogether.

sferrari63 Nov 4, 2004 7:37 PM

Looks like it works from home, not from work. Maybe the proxy there is blocking things.

Thanks,

Stephen

JimC Nov 4, 2004 7:58 PM

I've been having intermittent problems getting to to both the main site and the forums today, too.I'm on a cable modem with Comcast here (Savannah, GA).

Access to other sites has worked fine, when I tried them at the same time I had problems getting to this one (but, I haven't been on very many sites to try and see if other sites could be impacted, too).

My guess is that we've got a flaky router somewhere between us and Steve. The problems only last for a minute or two each time when they occured today.



bradg Nov 4, 2004 10:08 PM

speaking of the main site....

steve, what made you decided to change the logo? are there anyother changes comeing?

looks good...

Brad

Setiprime Nov 5, 2004 12:34 PM

Yeah !! and while your at it Steve - change your shirt, its almost a year old !!

photosbyvito Nov 5, 2004 4:49 PM

lol! you guys are funny...

it's not the same shirt, he owns 10 shirts the exact same color, and changes each day!

lol

i haven't had many (if any) problems...at least that i can remember...

Vito

bradg Nov 5, 2004 5:51 PM

hey steve, was there a period that you looked like a squirel? cause right after you switched, your avatar was a little squirel with a nut, it was quite funny

Mikefellh Nov 5, 2004 11:27 PM

The only time there's problems is usually around 4-5am eastern...I assume that's when the server does a backup or other intensive activity that's slowing the server down.

If you're from a country outside of North America where this is the middle of the day when you are trying to access the site, you will get time out errors.


All times are GMT -5. The time now is 1:52 AM.