Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 17, 2007, 1:19 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 13
Default

I have a canon powershot A410 when i transfer photos with USB to my laptop they come in 640x480. how do i get a full megapixel photo?
thanks.
kam213 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 17, 2007, 3:46 AM   #2
Super Moderator
 
Mark1616's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,397
Default

I'm guessing that the settings that you have chosen on the camera are not the full quality thus when transferred they at 640x480.

Check this out in the settings on the camera.
Mark1616 is offline   Reply With Quote
Old Jan 17, 2007, 4:38 AM   #3
Senior Member
 
Reanimator's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Huddersfield
Posts: 1,347
Default

here are images sizes u can choose, u never ever should shoot at anything less than large superfine if u want the best shots, memory cards are dirt cheap at the moment !!

if u did shoot them with setting too low there isnt much that can be done, except re shoot





Large
2048 x 1536
Superfine
1.6 MB
9
152

Fine
893 KB
16
272

Normal
445 KB
33
538

Middle 1
1600 x 1200
Superfine
1002 KB
14
242

Fine
558 KB
26
434

Normal
278 KB
50
822

Middle 2
1024 x 768
Superfine
570 KB
25
422

Fine
320 KB
45
744

Normal
170 KB
80
1304

Small
640 x 480
Superfine
249 KB
56
920

Fine
150 KB
88
1422

Normal
84 KB
138
2236
Reanimator is offline   Reply With Quote
Old Jan 17, 2007, 1:53 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 13
Default

THANKS!
kam213 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 3:27 PM.