Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

View Poll Results: Camera Settings???
try this 0 0%
go to this site 0 0%
Voters: 0. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Apr 1, 2007, 1:47 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
Default

I have the panasonic fz50, im new to it and photography.Whenever i take photo's in any mode it takes 3 pics, i know the button on top of the body "with 3pics" is where youre supposed to change that, but it still takes even if i press that button. the only way i can get it to change to take 1 pic is if i change the ISO Setting to ISO (not 100 or 200 for eg)in P mode,then it takes one only.Please help!!
jellybean is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 1, 2007, 3:13 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,870
Default

Sounds like you have Burst Mode enabled on your camera. If you press that button on top of the body and hold it, a display will show up on your LCD (or viewfinder). Scroll up to Off...problem solved. See page 55 in your manual. If that doesn't solve the problem, then you have Auto Bracket enabled. See page 53 to shut that off.

the Hun

rinniethehun is offline   Reply With Quote
Old Apr 1, 2007, 11:51 PM   #3
Senior Member
 
Hayward's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,318
Default

rinniethehun wrote:
Quote:
Sounds like you have Burst Mode enabled on your camera. If you press that button on top of the body and hold it, a display will show up on your LCD (or viewfinder). Scroll up to Off...problem solved. See page 55 in your manual. If that doesn't solve the problem, then you have Auto Bracket enabled. See page 53 to shut that off.

the Hun
Or it may take a certain number of press/steps though less apparent icons on the LCD. But just pressing it once likely just turns the mode selection on... not change anything.
Hayward is offline   Reply With Quote
Old Apr 2, 2007, 3:59 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
Default

thanks guys will try that in the morning, hope it works!!!
jellybean is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 1:53 AM.