Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jul 3, 2008, 4:49 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1
Default

Post Removed by Moderator.

JimC

TheJames is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jul 13, 2008, 10:23 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 181
Default

I suspect all these posts are by stakeholders of the business. All the posts referencing to the said business is by users with that post being their first and only post.

Please follow up by posting the exact cost charged that was charged for the said repair. The current fair market value for the said camera in used, working conditions is $75-80 shipped on eBay.


itsme000 is offline   Reply With Quote
Old Aug 11, 2008, 10:04 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Default

Hi, I got these problems too, can you tell me how did you fix it? Thanks.
riqui445 is offline   Reply With Quote
Old Aug 11, 2008, 1:07 PM   #4
Administrator
 
Join Date: Jun 2003
Location: Savannah, GA (USA)
Posts: 22,378
Default

itsme000 wrote:
Quote:
I suspect all these posts are by stakeholders of the business. All the posts referencing to the said business is by users with that post being their first and only post.
Exactly. From my perspective, it's spam. I've already filtered links to this business and will continue to do so. We do not appreciate it when our forums are used for advertising.

JimC is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:53 AM.