Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Sep 6, 2009, 3:16 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Default Hd4000p

Hi,

Not sure if this belongs on this forum or not. It seems to handle mostly Photo cams. This camara is a digital security cam,that has a Motion Detection function.

However for some reason the option to enable it is greyed out, I cannot seem to turn it on. I was wondering if anybody has any ideas?

Thanks for any ideas.
Attached Images
 
namliaM is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Sep 6, 2009, 3:31 PM   #2
Administrator
 
Join Date: Jun 2003
Location: Savannah, GA (USA)
Posts: 22,378
Default

Well.. your best bet would be to ask the manufacturer if you can't figure it out by the user guide. If you don't have one, the manufacturer's site may have a download section (most do). Some manufacturers have a FAQ section by model, forums and more.

What brand is it?

With some cameras, you have to be in a certain mode before some options are available. So, you may be seeing the same thing with it. But, without knowing more about it, it's hard to say.
JimC is offline   Reply With Quote
Old Sep 6, 2009, 3:36 PM   #3
Administrator
 
Join Date: Jun 2003
Location: Savannah, GA (USA)
Posts: 22,378
Default

It looks like that's a Sanyo from a quick google search by that model number. From the .pdf brochure I see about it, some of the motion detection features are only available in "preset positions" (which makes sense, as a moving camera wouldn't work well that way). So, if it's got some kind of mode setting for camera movement, you may try changing it if you can't figure it out by it's manual.
JimC is offline   Reply With Quote
Old Sep 20, 2009, 10:19 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Default

Yes it is a Sanyo, the camara is still.... ie. preset, no movement
The problem well... problem.. chalange... the option doesnt seem changable... I have tried each and every aviable option I can think of, schedule on/off, etc... but this option despite mentioned in the usermanual doesnt seem to bet enabled
namliaM is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 7:27 PM.