Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 8, 2010, 3:15 PM   #1
Administrator
 
Join Date: Jun 2003
Location: Savannah, GA (USA)
Posts: 22,378
Default Update - Forums back up

As previously posted, I want to remind members that the forums will be taken down at approximately 2:00PM PST (5:00PM EST) today for minor database maintenance and upgrades.

They should be down for less than one hour (we're targeting around 20 minutes downtime, but it may take a little longer).

Thanks for your understanding.

JimC
JimC is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 8, 2010, 4:24 PM   #2
Administrator
 
Join Date: Jun 2003
Location: Savannah, GA (USA)
Posts: 22,378
Default

The forums are now back up.
JimC is offline   Reply With Quote
Old Jan 8, 2010, 8:18 PM   #3
Senior Member
 
VTphotog's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Extreme Northeastern Vermont, USA
Posts: 4,214
Default

Is this why I had to log in again, when I have checked the 'remember me' box just a day or so ago?

brian
VTphotog is offline   Reply With Quote
Old Jan 8, 2010, 8:27 PM   #4
Administrator
 
Join Date: Jun 2003
Location: Savannah, GA (USA)
Posts: 22,378
Default

I don't know Brian. Some minor updates were performed and they may have impacted it.
JimC is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 3:55 AM.