Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Dec 18, 2003, 7:58 PM   #11
Senior Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 176
Default

Amy,

Try Photobucket.com, you can link pics from there.

mark
mkoso is offline   Reply With Quote
Old Dec 18, 2003, 8:17 PM   #12
djb
Senior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 2,289
Default

also try fotopic.net. free with lots of space.

dennis
djb is offline   Reply With Quote
Old Dec 18, 2003, 10:09 PM   #13
Senior Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 626
Default

Quote:
Originally Posted by amytude
Ok, I tried it and here is what I get:



Is this b/c of Tripod having some issue with me posting one of my own pics??? Thanks!

Amy
It looks like you didn't have the correct path to the image file in your original post.


You might want to resize the picture.



Hey! You have the same bottle organizer we do!
PrmseKpr is offline   Reply With Quote
Old Dec 19, 2003, 12:47 AM   #14
Senior Member
 
ImKayd1's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 1,785
Default

Bill Huber did a fantastic job with the site. I was not meaning to belittle his work or your directions.
I post on Webshots sooooo...will try from there.
Well I just tried(twice) and got the red X of death ops: sigh...

Tried posting a pic in stupid pet tricks. Typed and copied exactly like the instructions said...nutz. Tried minor variations ending with small.jpg[/img] or just putting [img][/img] around the address. Nada. I'm beginning to get a headache from running into this brick wall...
Suzan
ImKayd1 is offline   Reply With Quote
Old Dec 19, 2003, 7:05 AM   #15
Senior Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 626
Default

Quote:
Originally Posted by ImKayd1
Bill Huber did a fantastic job with the site. I was not meaning to belittle his work or your directions.
I post on Webshots sooooo...will try from there.
Well I just tried(twice) and got the red X of death ops: sigh...

Tried posting a pic in stupid pet tricks. Typed and copied exactly like the instructions said...nutz. Tried minor variations ending with small.jpg[/img] or just putting [img][/img] around the address. Nada. I'm beginning to get a headache from running into this brick wall...
Suzan
Some hosting sites do not allow you to refer another site for images. In english, that means that if your site is at xyzphotohosting.com then the person accessing your image must go directly to xyzphotohosting.com to see the image. If I don't, but I instead go through Steve's to see your image, then xyzphotohosting is not going to let me see it and that is why you get the "x". You should contact tech support for Webshots and see what they say.
PrmseKpr is offline   Reply With Quote
Old Dec 19, 2003, 10:51 AM   #16
Senior Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 181
Default

OK, I registered at fotopics, but it takes a little while. I'll try it when the site is up and working. Suzan--did you ever get yours to work? If so, post here, too! Thanks...

Amy
amytude is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:09 AM.