Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 22, 2004, 6:53 AM   #1
Senior Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 178
Default I'm not getting notified of replys tp posts

I have checked my e-mail address 3 times along with my settings and I don't get any e-mail of replies to any thread I post to!
Since this is using the very popular V Bulletin software which I am familar with, I don't see the problem.

Any ideas??
videobruce is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 22, 2004, 7:38 AM   #2
Senior Member
 
Deiota's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 105
Default

Hello!
Perhaps it's s stupid question but do you check "Notify me when a reply is posted"? Also, see your profile and see if "Always notify me of replies" is also checked.
Indeed, make sure your ISP is not blocking some emails (from newsgroups and all).
Isn't it just a delay?
Also, make sure your profile has the right email on it, perhaps you wrote it down wrong...
That's all I can figure for now..
Love,
Andrea
Deiota is offline   Reply With Quote
Old Jan 22, 2004, 1:21 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 5,803
Default

That feature was broken awhile back, but was then fixed. Maybe its broken again?

Eric
eric s is offline   Reply With Quote
Old Feb 16, 2004, 10:53 AM   #4
Senior Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 178
Default

I checked all settings and still nothing!

Help from the webmaster please!
videobruce is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:41 PM.