Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Apr 1, 2013, 1:58 AM   #1
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Auckland. New Zealand
Posts: 598
Default Photo bucket problem.

HI Guys, anyone having problems with P B, I just cannot get an image to copy, In the past, a click on the IMG code would bring up copied in yellow and there it was on the clip board. Not today though, I have sent the problem to P B through their help page, but the reply is slow getting here. I wondered If any of you have any ideas?
Grounded is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 1, 2013, 5:48 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Auckland. New Zealand
Posts: 598
Default

Panic over, did a system restore and cured the problem.
Grounded is offline   Reply With Quote
Old Apr 3, 2013, 4:37 AM   #3
Moderator
 
fishycomics's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: NYC NY
Posts: 9,621
Default

I use the P B app, and I long hold. so it works for me?
__________________
These are Pc low Budget Economy Hybrid camcorders Great for the Daytime Outdoor shots
Light on the Object video made. No light No Video
fishycomics is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 9:21 AM.