Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 5, 2004, 10:18 AM   #71
Moderator
 
calr's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Beaverton, OR
Posts: 8,466
Default

THIS IS NOT A BITCH OR COMPLAINT!

Just a note for Steve. I noticed that all signatures disappeared sometime, yesterday. I assume this is temporary and I'll wait and see what happens.
calr is offline   Reply With Quote
Old May 5, 2004, 10:21 AM   #72
Administrator
 
Join Date: Jun 2003
Location: Savannah, GA (USA)
Posts: 22,378
Default

steve wrote:
Quote:
The search index has been completely built now. It only took eleven hours to re-index all of the existing 196,000+ messages but it is now done. Enjoy.

-Steve
Thanks!
JimC is offline   Reply With Quote
Old May 5, 2004, 10:43 AM   #73
Administrator
 
steve's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2,535
Default

calr wrote:
Quote:
THIS IS NOT A BITCH OR COMPLAINT!

Just a note for Steve. I noticed that all signatures disappeared sometime, yesterday. I assume this is temporary and I'll wait and see what happens.

The signatures disappeared with the new board - they've never been here.

-Steve


steve is offline   Reply With Quote
Old May 5, 2004, 10:50 AM   #74
Senior Member
 
photosbyvito's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 5,710
Default

is there any way to get signatures back?

if not that's fine....but just wondering...







btw....another cool feature....you can change your vote in polls!!!! that is incredible!
photosbyvito is offline   Reply With Quote
Old May 5, 2004, 5:40 PM   #75
Senior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 577
Default

barthold wrote:
Quote:
brtsergio wrote:
Quote:
barthold wrote:
Quote:
Clicking on 'My Account' only gets me a long list of numbers. Anyone know how to fix that?

Barthold
I'm experiencing the same kind of problem !
I *still* have this problem! I want to change the default color scheme, but I cannot get to my account. The default color scheme is really bad IMHO. It hurts my eyes to look at :-( :-(

Barthold
Steve,

Do you have any input on how to fix this? I've tried with different browsers (IE and Mozilla Firefox) and from different computers.

Thanks,
Barthold
barthold is offline   Reply With Quote
Old May 5, 2004, 8:10 PM   #76
Senior Member
 
CastleDude's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 321
Default

The problem is that the first page which contains the messages that your are watching is broken.

You can get into your account settings by going to this link (bookmark it for now)

http://www.stevesforums.com/forums/m...edit_profile=1

Click on thetabs to change sections...

Maybe Steve can put a temp fix in to change the My Account button to alias that for now...
CastleDude is offline   Reply With Quote
Old May 6, 2004, 10:19 AM   #77
Senior Member
 
jackrussell's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,191
Default

I can now access my account using the button at the top of the page. Nice job Steve. :-)
jackrussell is offline   Reply With Quote
Old May 6, 2004, 7:41 PM   #78
Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 41
Default

love the website , please get rid of the black background , cant read it to long , eyes get blurry ....
hdshp is offline   Reply With Quote
Old May 6, 2004, 10:27 PM   #79
Administrator
 
steve's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2,535
Default

hdshp wrote:
Quote:
love the website , please get rid of the black background , cant read it to long , eyes get blurry ....

Click on My Account button at top of page - go to Preferences - go to Board Theme and select option Default.


steve is offline   Reply With Quote
Old May 6, 2004, 11:47 PM   #80
Senior Member
 
ImKayd1's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 1,785
Default

People People People If you don't like black click

http://www.stevesforums.com/forums/my_account.php?edit_profile=1

Go to Board Themes and change the color.




ImKayd1 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 2:45 PM.