Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 19, 2004, 7:19 PM   #1
Senior Member
 
KCan's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,625
Default

Steve,
In the Sony F-717 review, I notice a minor error about the last picture (F-717 and Minolta 7 side by side)
http://www.steves-digicams.com/2002_reviews/f717.html
In fact, it's a D7 in the picture , not a D7i as mentioned
And, as always, you did a great job to give us a great forum here , many thanks

Regards
KCan

KCan is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old May 20, 2004, 3:45 AM   #2
Senior Member
 
UrbanPhotos's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 382
Default

Since we're on the topic of the F717 review, I noticed a while ago that the main 5-8 MP camera review page lists the F717's memory type as MS, but it should be MS/MS-Pro. I didn't think it was a big enough deal to point it out, but since this thread is already up, why not?
UrbanPhotos is offline   Reply With Quote
Old May 20, 2004, 3:50 PM   #3
Administrator
 
steve's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2,535
Default

Thanks, it's fixed now. As for the D7/D7i, the link was to send folks to the newer camera review.
steve is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 5:40 AM.