Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Aug 21, 2004, 4:40 PM   #1
Member
 
bigconig's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 79
Default

I have a Sony DSC-F828. It used to and all my other cameras still appear as an additional drive where I could simply moves my pics from the camera to my hard drive. I installed a Canon CP-330 a couple days ago and now when I plug in the 828 the windows scanner and camera wizard appears and the 828 appears as a camera rather than a drive in explorer.

The wizard is slower to transfer and will only allow me to copy rather than move my pics which means I have to go back and delete all the pics from the camera when I'm done. Does anyone no what happened? or how I might change it back. I already did a system restore to the day before I installed the printer and that didn't help. I tried formatting the cameras mem stick and that didn't help either.



Any help would be appreciated.
bigconig is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Aug 21, 2004, 5:00 PM   #2
Member
 
bigconig's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 79
Default

Nevermind :roll:I had the USB set to pictbridge. Just had to set it back to normal.
bigconig is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:21 PM.