Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 16, 2002, 5:19 AM   #11
Senior Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 1,910
Default Posting a notice on old boards...

It took me (and I assume others) to find the new boards...if I can make a suggestion you post a notice whenever someone goes to an old forum to come to the new one.
Mike_PEAT is offline   Reply With Quote
Old Oct 16, 2002, 10:46 AM   #12
Administrator
 
steve's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2,535
Default

Thanks for the info, I'll have my forum admin look into why it is sending the wrong URL in that email notification.

And I don't know how someone could log into the old forums, we have a URL-redirect on the old address that sends people to the new forums. I look into that as well.

-Steve
steve is offline   Reply With Quote
Old Oct 16, 2002, 12:21 PM   #13
Senior Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 1,910
Default

The forum I had bookmarked is:

http://www.stevesforums.com/forum/fo...lay.php?fid=22

I'm an Oly user, and that's the only forum I'm interested in...I go there and I just sit there in the old forum with no messages, no redirection or indication of anything happened but the messages dissappearing.
Mike_PEAT is offline   Reply With Quote
Old Oct 16, 2002, 5:15 PM   #14
Administrator
 
steve's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2,535
Default

We will fix that shortly by deleting the entire old forum directory from the server. If you try to log into it now you'll just get the usual error 404 - page not found.

-Steve
steve is offline   Reply With Quote
Old Oct 17, 2002, 9:32 AM   #15
lg
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 823
Default I LIKE IT!

Steve, the upgraded forum is great! Now that I've had a few days to look over it, here's some feedback:

Thanks for adding the "Since Last On..." capability. It's really nice not having to worry that I've missed some posts using the old "Posts in Last Day" function because I haven't logged on in a few days.

I was concerned at first about the default 1024x768 resolution display, but I see it's back to the standard 800x600-- MUCH nicer!

The only concern I have is the links to the old posts are missing. I guess we'll just have to deal with that. If somebody asks, we can just find the thread for them.

Thanks again for all you do, it's a wonderful forum!
lg is offline   Reply With Quote
Old Oct 19, 2002, 12:51 AM   #16
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 264
Default

:shock: Wow, it happened again. I disapear for a couple weeks and the whole system revamps. Just been on for a little bit this eveing and it is just great. Congrats to the up-grade.....

Pst...tried color text in a different post and it didn't take.

COLOR

Just me, I guess you have to space your text between the two ][ . Helps to follow the simple instructions at the top of the box where you enter your message "[color=*****] PLACE TEXT HERE [/color]"

Pst 2... now all we need is a spell-checker
Brooks is offline   Reply With Quote
Old Oct 19, 2002, 4:20 PM   #17
Senior Member
 
Klaus DK's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2,216
Default

"Posting a Picture
To enter a picture it must be stored out on the Internet somewhere already, we do not host your images. The place where your image is hosted must allow it to be called from another domain or else your picture will not appear. Some hosting sites have blocked this ability so your pictures will only be seen if you are at their web site. Many of the "free" photo hosting sites are this way, sorry we can't do anything about it. "

To Steve the admin.:

Maybe you could list up some free photo hosting sites. It's a bit of a problem for some members, Including me, to find one ?

Thanks for a great update!
Klaus DK is offline   Reply With Quote
Old Oct 20, 2002, 12:22 AM   #18
Administrator
 
steve's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2,535
Default

We have a list of general photo-sharing services:

http://www.steves-digicams.com/digresources.html#photo


-Steve
steve is offline   Reply With Quote
Old Oct 20, 2002, 9:56 AM   #19
Senior Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 123
Default

Steve,
Do you have to "log in" to view the
forum? I have checked the "log in auto"
box, but I still have to manually log in
every time I visit.
John Maddox is offline   Reply With Quote
Old Oct 20, 2002, 5:17 PM   #20
Senior Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 135
Default

Me too, That was one of my questions posted earlyer.
I have to log in every time I want to read the forum, at home or at work, of course I understand one must log in to post, but just to read??
Bill
Bill Benson is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:15 AM.