Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 16, 2005, 6:15 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 3
Default

Hi

I was given the Fujifilm S3500 for father's day. I haven't used it a lot until just recently.

A few days ago several small white spots were visible when looking through the view finder. I checked with the photos I had taken and there were no spots on them.Nor were there any spots when looking at the LCD display.

The several spots are always in the same location.

The Camera is always kept in a camera bag when not in use.

Does anyone know what might be causing the problem and can it be corrected. I know it doesn't have any bearing on the end result it's just annoying. Would it be considered a warranty item?

Thank you

John
Noosa
Australia
90smithstreet is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 16, 2005, 7:44 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 3
Default

Me again

I should have pointed out that I have thoroughly cleaned the viewing eye piece.

Thank you all for a really good site.

John
Noosa
Australia
90smithstreet is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:11 PM.