Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jul 24, 2005, 11:48 AM   #1
Senior Member
 
digcamfan's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 3,422
Default

Hi all,

I received two PMs with no sender and no title of the PM.

I deleted them, then "zapped" them without opening them.

If you receive PMs with no sender IDed, I suggest you do the same.

It could be some kind of a phishing expedition by ne'er-do-wells or possibly a virus.

Digcamfan
digcamfan is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jul 24, 2005, 2:50 PM   #2
Administrator
 
steve's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2,535
Default

We are working thru a few forum bugs but rest assured there is no PM virus problem, this is a closed system, it isn't like Internet email.
steve is offline   Reply With Quote
Old Jul 24, 2005, 4:55 PM   #3
Senior Member
 
digcamfan's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 3,422
Default

Thanks much, Steve, for the most prompt "heads up"!:-)


digcamfan is offline   Reply With Quote
Old Jul 24, 2005, 5:42 PM   #4
Member
 
wingnut1's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 45
Default

I use this verysame forum software (WowBB) for my motorcycle site at http://www.goldwingfacts.com/forums and version 1.65 has a few little bugs still to be ironed out. Steve is right, you can't compare the PM system to e-mail.
wingnut1 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:59 PM.