Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 16, 2005, 4:14 PM   #1
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 47
Default

Anyone have this problem viewing photo's on TV. I have HD sony 57inch TV and I hooked up the Canon 20D to TV last night and the pics are all static and hardly viewable. Has anyone elso had this problem. Any solutions?

Thanks,

Steve
torresmd is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 17, 2005, 8:50 AM   #2
Senior Member
 
Mugmar's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,157
Default

Maybe your camera is set wrong. Make sure it is set to NTSC.

Good luck

Mugmar
Mugmar is offline   Reply With Quote
Old Oct 17, 2005, 1:18 PM   #3
Senior Member
 
Alan T's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Chester, UK
Posts: 2,980
Default

torresmd wrote:
Quote:
problem viewing photo's on TV
Try David Taylor on www.satsignal.net for problems like this.

Good Luck!
Alan T is offline   Reply With Quote
Old Oct 21, 2005, 8:31 PM   #4
Senior Member
 
toshi43's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Vernon BC Canada
Posts: 1,618
Default

I think your HDTV probably isn't compatible with the NTSC low-def signal from the camera.
toshi43 is offline   Reply With Quote
Old Oct 22, 2005, 2:42 AM   #5
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 47
Default

Yes,I think your right. I have a sony HDTV. Just doesn't seen to want to cooperate.
torresmd is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 9:48 PM.