Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Apr 9, 2003, 12:36 PM   #1
Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 44
Default Indoor pic's with Olympus D-520z come out yellow

Greetings All,

Some of my indoor pictures taken with an Olympus D-520z have a yellow tint to them. I've tried auto flash, no flash, night flash....

The night flash look the worst. Anybody have any ideas?

Thanks, Brad
ysr_racer is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 9, 2003, 1:36 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 1,910
Default

With this kind of question it's best to post a link to the picture with full Exif info so we can see what's happening.

Meanwhile, what do you have the white balance set to?
Mike_PEAT is offline   Reply With Quote
Old Apr 9, 2003, 1:43 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 544
Default

I suspect it's a white balance problem... I'm not familiar with your camera, but if you have the option to set a custom white balance using a white card, give it a try.
Wildman is offline   Reply With Quote
Old Apr 9, 2003, 2:44 PM   #4
Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 44
Default

I'll post a picture tonight. Where should I post it? I have the white balance set to auto.

Brad
ysr_racer is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 4:40 PM.