Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Aug 29, 2006, 5:56 PM   #1
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 43
Default

Is it possible? I have a Sony DSC-H5 and I'm trying to figure out if I can configure it to catch a picture of it. I don't have any idea what I'd need to tweak in the settings to do so. If it can do it, I know I need a tripod.
Macanudo is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Aug 29, 2006, 5:57 PM   #2
Senior Member
 
Morag2's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 820
Default

I think you need to just use a very slow shutter speed. I would try 8-16 seconds, (or more if you camera can do it). And yes, that means you'll need a tripod. Any shot you could get handheld would need to use a very High ISO and it wouldn't be nearly as nice as a picture you shot with a tripod.
Morag2 is offline   Reply With Quote
Old Aug 29, 2006, 6:32 PM   #3
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 43
Default

Whoa. I'm messing with the settings now. I have no idea what I'm doing. :lol:
Macanudo is offline   Reply With Quote
Old Aug 30, 2006, 4:49 AM   #4
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 43
Default

Woohoo! Got some (decent for the first time) pics. I'll try and post them on the appropriate board.
Macanudo is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 1:12 AM.