Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > H-P

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jul 6, 2006, 10:10 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2
Default

I purchased a Dock for the R-817 Camera.
Of course no yellow sticker adapter, so phoned HP and received proper part.
Connected to TV and works fine from camera.
BUT the remote does not work!
Tested the battery and found to be "weak" replaced with new one.
No difference.

The docking station light keeps flashing after I press to view on TV screen.
The sensor light on the Docking station for the remote also keeps flashing.

HP requested I take unit to Staples/Circuit City and test there.
You know the re-action I got from the SalesPerson.
Hey, man go to HP. I sell these not check and/or verify!
Its under warranty! get an RMA.


As I stated, from the camera all is fine for viewing, In fact it works great.
I cam zoom in/out, slide right/left,up/down.

But the remote feature is not working.
Is it the remote that is defective?
Is it the docking station? remember, works with the camera?

Any Ideas?


frankb_c is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jul 18, 2006, 6:19 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2
Default

Resolved.
HP sent me a new "Clicker" (Remote).
The one I had shorted out the battery and it sure got hot.

I bought a fresh new battery, and all working fine.
frankb_c is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 1:53 AM.