Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Hybrid Still/Movie/MP3 Digicams

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Feb 28, 2007, 3:26 AM   #21
Moderator
 
fishycomics's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: NYC NY
Posts: 9,621
Default

well mine was 48 minutes.

the response was what firmware are you workingwith? now the run around begins all over?

hopingto se 1709 there are already 1800 seroies 1900 200

the MPVR will be on a stand still forsure and outdated, discontinued etc
fishycomics is offline   Reply With Quote
Old Feb 28, 2007, 4:25 AM   #22
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 14
Default

Here is the german aiptek answer:

1 remove your SD CARD

2 Format The internal Memory ( Mode=>Setup=>Format=>Yes)

3 Reset all parameter to default

4 turn off the camera

5 inser the SD card

6 Turn on the camera


I will try ... But i don't beleive it will change anything ...
chatmachine is offline   Reply With Quote
Old Feb 28, 2007, 8:53 AM   #23
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 14
Default

Well Done ! and Nothing changes :blah:

I have ask for a new firmware

Aiptek Germany answers: to return the camera for repair or exchange. I don't know what to do. I have buy it on ebay for 48€ with bag and 1Go SD card...
chatmachine is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 9:53 AM.