Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Hybrid Still/Movie/MP3 Digicams

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Mar 8, 2008, 7:57 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 5
Default

I upgrade firmware from my local distributor to v. 1.500 but all time say soud from zoom and AF. Sound is like record +9 db. Any ideas for remove this efect?

example: http://www.youtube.com/watch?v=mzSDELrBdIE

1/3
Full:V1.500
HW:X5
Time:Jun 11 2007 16:12:11
Nand:HY27US08561M
Bin:hydam_z5x.bin

2/3
Lens:...
Sensor:MT9P001
ROM: 4MB, DSP 2048KB
Lens ...

I found on forum tcdam_v5v.bin but risk upgrade... file size 9,68 MB (10151936 bytes) ROM is only 4 MB


PS
Sorry for my poor english.

Sebastian aka seeb.
seebpoznan is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Mar 9, 2008, 7:12 AM   #2
Moderator
 
fishycomics's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: NYC NY
Posts: 9,622
Default

you have upgraded to the latest andcomplain ofsound issues.
fishycomics is offline   Reply With Quote
Old Mar 9, 2008, 7:34 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 5
Default

I reporting sound problem to my distibitor before was same efect. Send camcoder to my local seller and was his decision to upgrade fw to this version. Mayby some older version is bether to me (downgrade)... but I can't found this on cd or internet.
seebpoznan is offline   Reply With Quote
Old Mar 9, 2008, 8:36 AM   #4
Moderator
 
fishycomics's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: NYC NY
Posts: 9,622
Default

you will not, and you loaded upgrade, and no longer allowed a downgrade
fishycomics is offline   Reply With Quote
Old Mar 9, 2008, 12:44 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 5
Default

Where I found newer like 2.00x ?
seebpoznan is offline   Reply With Quote
Old Mar 9, 2008, 1:50 PM   #6
Moderator
 
fishycomics's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: NYC NY
Posts: 9,622
Default

for the go for the A_HD
fishycomics is offline   Reply With Quote
Old Mar 9, 2008, 2:26 PM   #7
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 5
Default

You mean 2.00x only for A_HD??

I have Z300HD (in US I think is GO-HD - mean same hardware diferend name).
http://www.twojhosting.com/z300hd/My...der-z300HD.jpg

http://www.twojhosting.com/z300hd/firmware1.500.jpg
seebpoznan is offline   Reply With Quote
Old Mar 9, 2008, 3:21 PM   #8
Moderator
 
fishycomics's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: NYC NY
Posts: 9,622
Default

it is your cam not mine and you must know what you're asking for

best you contact the Aiptek support
fishycomics is offline   Reply With Quote
Old Mar 9, 2008, 5:13 PM   #9
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 5
Default

I ask about what I can do to remove this efect - af/zoom engine sound on film
Upgrade/ downgrade firmware or somthing else? If you have some firmware without engine heard and can send me this, I will be grateful.


tcdam_v5v.bin working on z5x??
seebpoznan is offline   Reply With Quote
Old Mar 9, 2008, 6:21 PM   #10
Moderator
 
fishycomics's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: NYC NY
Posts: 9,622
Default

no can do.

style="BACKGROUND-COLOR: #000000"the sound you hear is the gear inside your device it cannot be eliminated.

style="BACKGROUND-COLOR: #000000"for that to be done 1.4 to 1.5 would have fixed the issue

style="BACKGROUND-COLOR: #000000"again I would contact Aiptek get the firmwre and then charge you for it would you like that:idea:
fishycomics is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:57 AM.