Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Hybrid Still/Movie/MP3 Digicams

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Dec 9, 2012, 11:17 PM   #311
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
Default

Thanks for the replies, guys. I have tried maxhuey's method a number of different ways and can't get the camera to load the firmware file. I create a system folder and place the "renamed" file into it, but when I put the SD card into the camera nothing happens? Maybe I have the wrong firmware file? Is anyone willing to supply me with a link or search term to find a file that might work on my zx3? Thanks again everyone, I appreciate the feedback!
MikeShootsFilm is offline   Reply With Quote
Old Dec 18, 2012, 5:43 AM   #312
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Canada
Posts: 191
Default Alive again!

I follow fishy advice and did not upgrade my FW from 1.03 to 1.12. so far cam had hang a few time requiring battery removal to get going again.

as for the FW, I thought I have copy of 1.3 somewhere but spent an hour looking did not find it anywhere. Maybe fishy, you can let me know how to extract the old 1.03 FW out of my cam?
maxhuey is offline   Reply With Quote
Old Dec 18, 2012, 5:44 AM   #313
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Canada
Posts: 191
Default

Quote:
Originally Posted by MikeShootsFilm View Post
Thanks for the replies, guys. I have tried maxhuey's method a number of different ways and can't get the camera to load the firmware file. I create a system folder and place the "renamed" file into it, but when I put the SD card into the camera nothing happens? Maybe I have the wrong firmware file? Is anyone willing to supply me with a link or search term to find a file that might work on my zx3? Thanks again everyone, I appreciate the feedback!
what file did you rename?
maxhuey is offline   Reply With Quote
Old Dec 18, 2012, 5:46 AM   #314
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Canada
Posts: 191
Default

you will need to rename FW 1.03 to 1.13 (since you last loaded 1.12).
maxhuey is offline   Reply With Quote
Old Dec 21, 2012, 10:00 AM   #315
Moderator
 
fishycomics's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: NYC NY
Posts: 9,621
Default

I am unsure if we can. Kodak, is very strict and should offer it if you persist. I am unsure if I have from the original to the next.
__________________
These are Pc low Budget Economy Hybrid camcorders Great for the Daytime Outdoor shots
Light on the Object video made. No light No Video
fishycomics is offline   Reply With Quote
Old Jan 29, 2013, 4:19 AM   #316
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Canada
Posts: 191
Default Kodak web site

no more camera... or am I in the wrong site?
maxhuey is offline   Reply With Quote
Old Jan 29, 2013, 4:31 AM   #317
Moderator
 
fishycomics's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: NYC NY
Posts: 9,621
Default

cellphone killed them
__________________
These are Pc low Budget Economy Hybrid camcorders Great for the Daytime Outdoor shots
Light on the Object video made. No light No Video
fishycomics is offline   Reply With Quote
Old Oct 22, 2013, 7:25 PM   #318
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
Default Thanks for a great tip

Just a note of thanks for the great tip on reloading firmware into a Kodak Zx3. I knew that all I needed to do was reload the firmware but the jackasses at Kodak Tech Support refused to help. Your tip worked perfectly and my PlaySport is back in service. Thanks a million!
Lobo is offline   Reply With Quote
Old Oct 23, 2013, 3:46 AM   #319
Moderator
 
fishycomics's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: NYC NY
Posts: 9,621
Default

your welcome if you keep posting to this forum (he he he) always welcomed, and welcome aboard
__________________
These are Pc low Budget Economy Hybrid camcorders Great for the Daytime Outdoor shots
Light on the Object video made. No light No Video
fishycomics is offline   Reply With Quote
Old Jan 5, 2014, 5:23 PM   #320
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Canada
Posts: 191
Default

Quote:
Originally Posted by MikeShootsFilm View Post
Hi guys,
.................... I upgraded my Zx3 to the 1.12 firmware months ago and things were working ok for about a week afterwards. Then for no apparent reason I turned the camcorder on one morning and the screen had a green cast. There is also pretty severe vignetting/darkening around all four corners of the screen. I thought it might just be an issue with the LCD screen but unfortunately all of the videos I now shoot are green with dark corners! Anyone else encountered this problem? ................................ I really appreciate it!
Well I have been bitten by the green/blue monster too!!!

I have not upgraded my firmware from 1.03 but one afternoon some 3 weeks ago, this cam decided to go green, dark corners with slight bluish tint. I pulled the battery out for a few hours, push all buttons and put battery back, make sure I an not in H2O mode but no joy.

This seems like a problem with the white balance because shooting indoor incandescent light seems ok.

So far I have not been able to find any solution. Looks like I have to fork out $$ for the Zi12...
maxhuey is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 2:40 PM.